Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Soczyste, pikantne skrzydełka z papryką i czosnkiem pieczone w woreczku. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci każdego miłośnika ostrzejszych smaków. Idealne na imprezę lub kolację.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Soczyste skrzydełka z kurczaka w pikantnym marynacie, pieczone do złota i podane z kremowym sosem z sera pleśniowego. Idealna przekąska na imprezę lub kolację, która zachwyci każdego miłośnika drobiu.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 9 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    45 min.

    5 os.

    Pikantne skrzydełka z grilla z sosem miodowo-czosnkowym. Proste w przygotowaniu, soczyste i piekielnie smaczne. Idealne na grilla, imprezę lub kolację. Sprawdzony przepis na ostry przysmak.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    3 os.

    Soczyste skrzydełka kurczaka pieczone na aromatycznym ryżu z warzywami. Proste danie jednogarnkowe z przyprawami, idealne na rodzinny obiad. Łatwy przepis na pyszne skrzydełka na ryżu.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025

    Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.