łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj delikatny smak aromatycznego sandacza pieczonego z ziołami, pomidorkami cherry i kaparami. Szybkie i proste danie rybne, które zachwyca soczystością i bogatym aromatem. Idealny przepis na wykwintny obiad z białą rybą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 kwietnia, 2025
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj delikatny smak aromatycznego sandacza pieczonego z ziołami, pomidorkami cherry i kaparami. Szybkie i proste danie rybne, które zachwyca soczystością i bogatym aromatem. Idealny przepis na wykwintny obiad z białą rybą.
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.