łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka nadziewane brzoskwiniami, panierowane w płatkach i mące. Idealne danie obiadowe, które łączy słodycz owoców z delikatnym mięsem. Podawaj z frytkami lub pieczonymi ziemniakami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj sekret domowego salcesonu z głowizny według tradycyjnej receptury. Poznaj sprawdzone metody wyboru najlepszych składników i krok po kroku przygotuj wyśmienity wyrób mięsny w 2025 roku.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka nadziewane brzoskwiniami, panierowane w płatkach i mące. Idealne danie obiadowe, które łączy słodycz owoców z delikatnym mięsem. Podawaj z frytkami lub pieczonymi ziemniakami.
Odkryj sekret domowego salcesonu z głowizny według tradycyjnej receptury. Poznaj sprawdzone metody wyboru najlepszych składników i krok po kroku przygotuj wyśmienity wyrób mięsny w 2025 roku.