łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 czerwca, 2025
Odkryj sekrety przygotowania idealnego domowego pasztetu tradycyjnego. Poznaj sprawdzone proporcje składników, techniki łączenia mięsa z wątróbką i wskazówki, jak uzyskać perfekcyjną konsystencję tego klasycznego przysmaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
Odkryj sekret przygotowania wykwintnej terriny drobiowej - eleganckiego francuskiego dania pasztetowego o warstwowej strukturze. Poznaj tradycyjne techniki i składniki tego kulinarnego arcydzieła serwowanego na zimno.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 maja, 2025
Odkryj sekret domowej wątrobianki w słoiku - tradycyjny przepis na pasztet z idealnie dobranej wątroby drobiowej lub wieprzowej. Poznaj składniki i techniki przygotowania tego klasycznego przysmaku.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
Odkryj sekrety przygotowania idealnego domowego pasztetu tradycyjnego. Poznaj sprawdzone proporcje składników, techniki łączenia mięsa z wątróbką i wskazówki, jak uzyskać perfekcyjną konsystencję tego klasycznego przysmaku.
Odkryj sekret przygotowania wykwintnej terriny drobiowej - eleganckiego francuskiego dania pasztetowego o warstwowej strukturze. Poznaj tradycyjne techniki i składniki tego kulinarnego arcydzieła serwowanego na zimno.
Odkryj sekret domowej wątrobianki w słoiku - tradycyjny przepis na pasztet z idealnie dobranej wątroby drobiowej lub wieprzowej. Poznaj składniki i techniki przygotowania tego klasycznego przysmaku.