łatwe
90 min.
8 os.
Pyszny tort kapuściany z mięsem mielonym i ryżem - tradycyjne danie warstwowe przygotowane w tortownicy. Idealne na rodzinne obiady i specjalne okazje. Proste składniki, efektowny rezultat!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.
łatwe
90 min.
8 os.
Pyszny tort kapuściany z mięsem mielonym i ryżem - tradycyjne danie warstwowe przygotowane w tortownicy. Idealne na rodzinne obiady i specjalne okazje. Proste składniki, efektowny rezultat!
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.