Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjna hiszpańska paella z kurczakiem, ryżem i warzywami, doprawiona aromatyczną kurkumą. Proste, kolorowe i sycące danie jednogarnkowe, idealne na rodzinny obiad. Łatwy przepis na egzotyczny smak.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Szybki i aromatyczny smażony ryż z kurczakiem, warzywami i słodko-kwaśną nutą kaparów, rodzynków i chili. Proste danie jednogarnkowe gotowe w 15 minut, idealne na codzienny obiad.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Pyszny smażony ryż z kurczakiem i morelami - szybki przepis na orientalne danie. Soczyste mięso, aromatyczne przyprawy i słodkie morele tworzą idealne połączenie smaków na obiad lub kolację.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 maja, 2025
    easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczną hiszpańską paellę w szybkiej wersji! Soczyste kawałki kurczaka, pikantne chorizo i delikatne krewetki łączą się z aromatycznym ryżem. Poznaj prosty przepis na śródziemnomorski przysmak idealny na wyjątkowe okazje.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczną hiszpańską paellę z kurczakiem, pomidorami i groszkiem. Łatwy przepis na wykwintne danie z ryżem basmati, przygotowane w rękawie do pieczenia. Idealna propozycja na wyjątkową kolację gotowa w 45 minut.

  • easy

    łatwe

    35 min.

    4 os.

    Aromatyczna wegańska paella z szafranem, cytryną i roślinnymi kawałkami a'la kurczak. Pełna śródziemnomorskich smaków, z papryką i czosnkiem. Proste i efektowne danie jednogarnkowe gotowe w 30 minut.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 11 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    35 min.

    4 os.

    Pyszny smażony ryż z jajkiem, marchewką, brokułami i dymką. Szybkie danie z połączeniem białego i czarnego ryżu, idealne na obiad lub kolację. Proste w przygotowaniu i pełne smaku.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 maja, 2025

    Odkryj autentyczną paellę z Walencji - hiszpańskie dziedzictwo kulinarne sięgające XVIII wieku. Poznaj historię tej tradycyjnej potrawy, która z prostego dania rolników stała się symbolem hiszpańskiej kuchni.