łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny strogonow z kiełbasy z pieczonymi ziemniakami, papryką i grzybami. Domowe danie jednogarnkowe zapiekane z serem - łatwe i sycące. Idealny obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj sekret przygotowania idealnego Strogonowa - wykwintnego dania z delikatnej wołowiny w kremowym sosie. Poznaj tradycyjne składniki i techniki, które sprawią, że mięso rozpłynie się w ustach. Kulinarna klasyka na 2025 rok!
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny strogonow z kiełbasy z pieczonymi ziemniakami, papryką i grzybami. Domowe danie jednogarnkowe zapiekane z serem - łatwe i sycące. Idealny obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.
Odkryj sekret przygotowania idealnego Strogonowa - wykwintnego dania z delikatnej wołowiny w kremowym sosie. Poznaj tradycyjne składniki i techniki, które sprawią, że mięso rozpłynie się w ustach. Kulinarna klasyka na 2025 rok!