łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 maja, 2025
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.