łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 maja, 2025
Odkryj nikujaga - tradycyjne japońskie danie łączące delikatną wołowinę z ziemniakami w słodko-słonym sosie. Poznaj historię tego komfortowego przysmaku z ery Meiji, który podbił serca Japończyków.
łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
Odkryj nikujaga - tradycyjne japońskie danie łączące delikatną wołowinę z ziemniakami w słodko-słonym sosie. Poznaj historię tego komfortowego przysmaku z ery Meiji, który podbił serca Japończyków.