Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste, chrupiące udka z kurczaka pieczone w miodowo-musztardowej marynacie. Prosty przepis na aromatyczne danie, które możesz przygotować na ostro lub łagodnie. Ekonomiczny obiad do 15 zł.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Odkryj przepis na faszerowane muszle makaronowe z mięsem mielonym i sosem pomidorowym. To eleganckie danie kuchni włoskiej, idealne na przyjęcia. Conchiglie z serem mozzarella i suszonymi pomidorami zachwyci każdego gościa!

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste udka z kurczaka w aromatycznym sosie kurkowym - idealne danie obiadowe dla miłośników grzybowych smaków. Chrupiące z zewnątrz, delikatne w środku mięso doskonale komponuje się z kremowym sosem z kurek.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    6 os.

    Soczyste podhalańskie udka z kurczaka duszone z leśnymi grzybami w kremowym sosie śmietanowym. Tradycyjne danie gotowe w niecałą godzinę - idealne na codzienny obiad lub uroczystą kolację.

  • easy

    łatwe

    75 min.

    4 os.

    Soczyste pieczone udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, podane na łóżku z ciecierzycy, pomidorów i cytryny. Danie pełne orientalnych przypraw, idealne na rodzinny obiad.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    45 min.

    3 os.

    Pyszne muszle makaronowe nadziewane łososiem w kremowym sosie z szafranem i pomidorami. Eleganckie danie zapiekane z parmezanem, idealne na wyjątkowy obiad lub kolację dla rodziny.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Pyszne muszle makaronowe zapiekane ze szpinakiem, ricottą i prosciutto. Kremowy sos z dodatkiem czosnku i sera pleśniowego tworzy wykwintne danie, które zachwyci podniebienia gości. Idealne na obiad lub kolację.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025

    Odkryj sprawdzone metody przygotowania soczystych udek z kurczaka w piekarniku. Poznaj różnice między pieczeniem tradycyjnym a z termoobiegiem, idealne temperatury i czasy, by uzyskać perfekcyjnie chrupiącą skórkę.