łatwe
15 min.
3 os.
Pyszne mule w sosie winnym z czosnkiem i papryczką chili. Szybkie danie owoców morza, idealne na kolację z bagietką. Delikatne małże w aromatycznym sosie z masłem i natką pietruszki.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.
łatwe
15 min.
3 os.
Pyszne mule w sosie winnym z czosnkiem i papryczką chili. Szybkie danie owoców morza, idealne na kolację z bagietką. Delikatne małże w aromatycznym sosie z masłem i natką pietruszki.
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.