łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste kawałki schabu smażone na patelni podane z makaronem wstążki w aromatycznym sosie. Danie udekorowane świeżym szczypiorkiem - szybki i pyszny obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste kawałki schabu smażone na patelni podane z makaronem wstążki w aromatycznym sosie. Danie udekorowane świeżym szczypiorkiem - szybki i pyszny obiad dla całej rodziny.
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.