łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 maja, 2025
Odkryj prosty przepis na marchewkę zasmażaną - idealny dodatek do obiadu. Dowiedz się, jak wybrać odpowiednią marchewkę i przygotować ją krok po kroku, by zachować maksimum wartości odżywczych i smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.
łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
Odkryj prosty przepis na marchewkę zasmażaną - idealny dodatek do obiadu. Dowiedz się, jak wybrać odpowiednią marchewkę i przygotować ją krok po kroku, by zachować maksimum wartości odżywczych i smaku.
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.