łatwe
90 min.
3 os.
Soczyste pałki z kurczaka pieczone na aromatycznym ryżu z suszonymi pomidorami i cebulą. Proste danie jednogarnkowe z bulionem Knorr, idealne na rodzinny obiad. Gotowe w godzinę!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 17 kwietnia, 2025
Odkryj historię maczanki krakowskiej - średniowiecznego przysmaku Małopolski, który od XV wieku podbija podniebienia. Poznaj tradycyjne danie, które z posiłku dla woźniców stało się kulinarną wizytówką Krakowa.
łatwe
90 min.
3 os.
Soczyste pałki z kurczaka pieczone na aromatycznym ryżu z suszonymi pomidorami i cebulą. Proste danie jednogarnkowe z bulionem Knorr, idealne na rodzinny obiad. Gotowe w godzinę!
Odkryj historię maczanki krakowskiej - średniowiecznego przysmaku Małopolski, który od XV wieku podbija podniebienia. Poznaj tradycyjne danie, które z posiłku dla woźniców stało się kulinarną wizytówką Krakowa.