łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na soczyste pałki z kurczaka w chrupiącej, aromatycznej panierce z nutą chili i kolendry. Podawane z kremowym dipem na bazie majonezu - idealne na spotkania ze znajomymi lub domowy obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste pałki z kurczaka w słodko-kwaśnej marynacie, pieczone na grillu do perfekcji. Prosty przepis na aromatyczne mięso, które zachwyci każdego miłośnika dań z grilla. Idealne na letnie spotkania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjną kutię wigilijną - kresowy przysmak o bogatej historii, podawany na zimno podczas Wigilii. Poznaj składniki, symbolikę i przepis na tę wyjątkową potrawę z wschodniego dziedzictwa kulinarnego Polski.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj tradycyjną kutię - symboliczne danie wigilijne z Kresów Wschodnich. Poznaj historię, znaczenie i przepis na tę wyjątkową potrawę, która łączy dawne obrzędy z bożonarodzeniową tradycją polskiej kuchni.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na soczyste pałki z kurczaka w chrupiącej, aromatycznej panierce z nutą chili i kolendry. Podawane z kremowym dipem na bazie majonezu - idealne na spotkania ze znajomymi lub domowy obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste pałki z kurczaka w słodko-kwaśnej marynacie, pieczone na grillu do perfekcji. Prosty przepis na aromatyczne mięso, które zachwyci każdego miłośnika dań z grilla. Idealne na letnie spotkania.
Odkryj tradycyjną kutię wigilijną - kresowy przysmak o bogatej historii, podawany na zimno podczas Wigilii. Poznaj składniki, symbolikę i przepis na tę wyjątkową potrawę z wschodniego dziedzictwa kulinarnego Polski.
Odkryj tradycyjną kutię - symboliczne danie wigilijne z Kresów Wschodnich. Poznaj historię, znaczenie i przepis na tę wyjątkową potrawę, która łączy dawne obrzędy z bożonarodzeniową tradycją polskiej kuchni.