Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (5)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Kurczak ×
  • Ziemniaki ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Pokaż (5)
Anuluj
  • Pieczony kurczak z ziemniakami
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    Pieczony kurczak z ziemniakami
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysty pieczony kurczak z chrupiącymi ziemniakami - proste i efektowne danie dla początkujących i doświadczonych kucharzy. Idealne na świąteczny obiad, z aromatyczną marynatą z przypraw Knorr, oregano i papryki.

  • Kurczak po zbójnicku zapiekany w ziemniakach
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    Kurczak po zbójnicku zapiekany w ziemniakach
    easy

    łatwe

    45 min.

    8 os.

    Soczyste kawałki kurczaka z ziołowym aromatem zapiekane w ziemniakach z grzybami, czosnkiem i serem. Tradycyjny przepis na kurczaka po zbójnicku - idealne danie obiadowe, które zachwyci całą rodzinę.

  • Kurczak ze słodkimi ziemniakami a la Stroganoff
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Kurczak ze słodkimi ziemniakami a la Stroganoff
    easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Pyszny kurczak ze słodkimi ziemniakami w kremowym sosie Stroganoff. Szybki i sycący obiad z delikatnym mięsem, aromatycznym rozmarynem i aksamitną śmietaną. Idealne danie jednogarnkowe na rodzinny posiłek.

  • Wariacja na temat kurczaka na lekkim puree szafranowym z sałatką z grillowanych warzyw
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 czerwca, 2025
    Wariacja na temat kurczaka na lekkim puree szafranowym z sałatką z grillowanych warzyw
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Smakowita roladka z kurczaka z serem pleśniowym na kremowym puree szafranowym, podana z kolorowymi grillowanymi warzywami. Idealne danie na rodzinny obiad lub kolację z przyjaciółmi.

  • Pieczony kurczak z kopytkami w sosie brzoskwiniowym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
    Pieczony kurczak z kopytkami w sosie brzoskwiniowym
    easy

    łatwe

    30 min.

    3 os.

    Soczyste podudzia z kurczaka pieczone z domowymi kopytkami, podane w aksamitnym sosie brzoskwiniowym. Idealne danie obiadowe łączące tradycyjne polskie kopytki z owocową nutą.

  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top