Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysta pierś kurczaka zapiekana z musztardą, ziemniakami i fasolką szparagową. Szybki i prosty przepis na pyszny obiad z piekarnika, który zachwyci całą rodzinę swoim wyrazistym smakiem.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Pyszny sznycel myśliwego z pieczonymi warzywami - tradycyjne danie z twistem. Soczyste mięso w kremowym sosie grzybowym, podane z kolorowymi warzywami. Idealny przepis na rodzinny obiad, który zachwyci każdego mięsnego smakosza.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    3 os.

    Soczyste plastry kurczaka zapiekane w kremowym sosie śmietanowo-grzybowym z pieczarkami i mozzarellą. Prosty przepis na pyszny obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim bogatym smakiem.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    2 os.

    Soczyste kawałki kurczaka zapiekane w aromatycznym sosie pomidorowym z dodatkiem cebuli i sera. Proste, szybkie danie obiadowe, które zachwyci całą rodzinę swoim intensywnym smakiem.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Soczyste sznycle cielęce z grilla z aromatyczną pastą Knorr i chrupiącą kruszonką ziołową. Proste danie z delikatnego mięsa, idealne na letnie grillowanie. Szybki przepis na wykwintny obiad.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Soczyste kotleciki z kurczaka zapiekane z bakłażanem i oscypkiem, skropione aromatyczną oliwą czosnkową i żurawiną. Idealne danie z grilla dla miłośników wyrazistych smaków.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    1 os.

    Pyszny kurczak zapiekany z ryżem, papryką i orzechami, doprawiony bulionem Knorr. Soczyste mięso i aromatyczny ryż pod warstwą sera tworzą sycący, łatwy do przygotowania obiad dla całej rodziny.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025

    Odkryj sekret idealnego sznycla - tradycyjnego dania z cienkiego płata mięsa. Poznaj jego pochodzenie, składniki i techniki przygotowania, które nadają mu charakterystyczną chrupkość i wyjątkowy smak.