Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysta pierś kurczaka zapiekana z musztardą, ziemniakami i fasolką szparagową. Szybki i prosty przepis na pyszny obiad z piekarnika, który zachwyci całą rodzinę swoim wyrazistym smakiem.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    3 os.

    Soczyste plastry kurczaka zapiekane w kremowym sosie śmietanowo-grzybowym z pieczarkami i mozzarellą. Prosty przepis na pyszny obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim bogatym smakiem.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    2 os.

    Soczyste kawałki kurczaka zapiekane w aromatycznym sosie pomidorowym z dodatkiem cebuli i sera. Proste, szybkie danie obiadowe, które zachwyci całą rodzinę swoim intensywnym smakiem.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Soczyste kotleciki z kurczaka zapiekane z bakłażanem i oscypkiem, skropione aromatyczną oliwą czosnkową i żurawiną. Idealne danie z grilla dla miłośników wyrazistych smaków.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    1 os.

    Pyszny kurczak zapiekany z ryżem, papryką i orzechami, doprawiony bulionem Knorr. Soczyste mięso i aromatyczny ryż pod warstwą sera tworzą sycący, łatwy do przygotowania obiad dla całej rodziny.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025

    Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.