Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 maja, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Odkryj przepis na złotego pieczonego kurczaka z warzywami - soczyste mięso z chrupiącą skórką i aromatycznymi ziemniakami. Idealne danie na rodzinny obiad lub uroczystą kolację. Prosty przepis z gwarancją kulinarnego sukcesu!

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 maja, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    6 os.

    Soczysty kurczak pieczony na butelce piwa z aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na delikatne mięso z chrupiącą skórką, idealne na obiad rodzinny. Marynowanie gwarantuje wyjątkowy smak.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Soczysty kurczak pieczony z warzywami i lekka surówka z pora - idealne danie fit dla dbających o sylwetkę. Chude mięso z kolorowymi warzywami i ziołami prowansalskimi tworzy pełnowartościowy, szybki posiłek.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Soczysty kurczak pieczony z warzywami i lekka surówka z pora - idealne danie fit dla dbających o sylwetkę. Chude mięso z kolorowymi warzywami i ziołami prowansalskimi tworzy pełnowartościowy, szybki posiłek.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    6 os.

    Soczysty pieczony kurczak z aromatycznym majerankiem i pikantną papryką. Łatwy przepis na chrupiącego z zewnątrz i miękkiego w środku kurczaka, idealnego na obiad rodzinny. Podawaj z ziemniakami i warzywami.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025

    Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.