łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Aromatyczne krewetki w curry z cynamonem, czosnkiem i chilli. Szybkie danie z dodatkiem pomidorów i kolendry. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników owoców morza.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczyste krewetki czosnkowe z nutą chilli i kolendry. Szybki przepis na aromatyczne owoce morza, idealne jako przystawka lub danie główne. Doskonałe zarówno na ciepło, jak i na zimno.
średnie
15 min.
3 os.
Pyszne krewetki azjatyckie smażone na maśle i oliwie z dodatkiem świeżych składników. Szybkie i aromatyczne danie podawane na chrupiących grzankach. Idealna propozycja na orientalną kolację w domowym wydaniu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.
łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Aromatyczne krewetki w curry z cynamonem, czosnkiem i chilli. Szybkie danie z dodatkiem pomidorów i kolendry. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników owoców morza.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczyste krewetki czosnkowe z nutą chilli i kolendry. Szybki przepis na aromatyczne owoce morza, idealne jako przystawka lub danie główne. Doskonałe zarówno na ciepło, jak i na zimno.
średnie
15 min.
3 os.
Pyszne krewetki azjatyckie smażone na maśle i oliwie z dodatkiem świeżych składników. Szybkie i aromatyczne danie podawane na chrupiących grzankach. Idealna propozycja na orientalną kolację w domowym wydaniu.
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.