łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.