łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.
łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.