trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
Odkryj najlepsze odmiany ziemniaków na placki ziemniaczane w 2025 roku. Poznaj charakterystykę odmian mączystych jak Irga i Bryza, które gwarantują chrupiące i smaczne placki ziemniaczane.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
Odkryj najlepsze odmiany ziemniaków na placki ziemniaczane w 2025 roku. Poznaj charakterystykę odmian mączystych jak Irga i Bryza, które gwarantują chrupiące i smaczne placki ziemniaczane.
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.