średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.