średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj tradycyjne poznańskie szagówki - romboidalne kluski ziemniaczane z Wielkopolski. Poznaj historię, składniki i sposób przygotowania tego wyjątkowego przysmaku regionalnej kuchni polskiej.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
Odkryj tradycyjne poznańskie szagówki - romboidalne kluski ziemniaczane z Wielkopolski. Poznaj historię, składniki i sposób przygotowania tego wyjątkowego przysmaku regionalnej kuchni polskiej.