średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na kolorowe sushi domowej roboty! Naucz się przygotowywać perfekcyjny ryż, awaze-zu oraz różne rodzaje rolek - klasyczne maki, uramaki i kule ryżowe. Idealne dla miłośników kuchni japońskiej.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na kolorowe sushi domowej roboty! Naucz się przygotowywać perfekcyjny ryż, awaze-zu oraz różne rodzaje rolek - klasyczne maki, uramaki i kule ryżowe. Idealne dla miłośników kuchni japońskiej.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.