średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.