Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    35 min.

    4 os.

    Domowe pieróg calzone z sosem bolognese - włoski przysmak w polskim wydaniu. Kruche ciasto wypełnione aromatycznym mięsnym farszem, idealne na rodzinną kolację. Szybkie i proste w przygotowaniu danie, które poprawi każdy nastrój.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    30 min.

    4 os.

    Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 kwietnia, 2025

    Odkryj tajniki przygotowania domowego nugatu - tradycyjnej słodkości o bogatej historii. Poznaj przepisy na orzechowe i czekoladowe wariacje tego wyśmienitego przysmaku, który zachwyca smakoszy od wieków.