średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 17 kwietnia, 2025
Odkryj sekret tradycyjnych lembasów - autentycznych wypieków kuchni wschodnioeuropejskiej. Poznaj historię, składniki i techniki przygotowania tego pysznego przysmaku popularnego w Polsce wschodniej, Ukrainie i Białorusi.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjne kołduny z mięsem wołowym - delikatne pierożki w cienkim cieście z soczystym farszem mięsno-warzywnym. Idealne danie obiadowe podawane ze smażoną cebulką i skwarkami.
Odkryj sekret tradycyjnych lembasów - autentycznych wypieków kuchni wschodnioeuropejskiej. Poznaj historię, składniki i techniki przygotowania tego pysznego przysmaku popularnego w Polsce wschodniej, Ukrainie i Białorusi.