łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj aromatyczne klopsy po bałkańsku z przyprawą gyros Knorr, duszone w pomidorowym sosie z oregano. Tradycyjny smak Bałkanów w prostym przepisie na sycący obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj aromatyczne klopsy po bałkańsku z przyprawą gyros Knorr, duszone w pomidorowym sosie z oregano. Tradycyjny smak Bałkanów w prostym przepisie na sycący obiad dla całej rodziny.
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.