łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj aromatyczne klopsy po bałkańsku z przyprawą gyros Knorr, duszone w pomidorowym sosie z oregano. Tradycyjny smak Bałkanów w prostym przepisie na sycący obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj aromatyczne klopsy po bałkańsku z przyprawą gyros Knorr, duszone w pomidorowym sosie z oregano. Tradycyjny smak Bałkanów w prostym przepisie na sycący obiad dla całej rodziny.
Odkryj różnice między trzema popularnymi kotletami w polskiej kuchni: sznyclem, schabowym i mielonym. Poznaj ich historię, charakterystykę i tradycyjne sposoby przygotowania na 2025 rok.