średnie
120 min.
6 os.
Domowe kibiny z mięsem i kapustą - tradycyjne pierogi z chrupiącym ciastem i soczystym nadzieniem. Prosty przepis na pyszne danie, które przygotujesz krok po kroku w swoim domu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 kwietnia, 2025
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.
średnie
120 min.
6 os.
Domowe kibiny z mięsem i kapustą - tradycyjne pierogi z chrupiącym ciastem i soczystym nadzieniem. Prosty przepis na pyszne danie, które przygotujesz krok po kroku w swoim domu.
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.