łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj tradycyjne składniki i sekrety przygotowania kaszanki - polskiego przysmaku wędliniarskiego. Poznaj idealne proporcje krwi wieprzowej i kaszy gryczanej, które decydują o wyjątkowym smaku tego klasycznego wyrobu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 9 maja, 2025
Poznaj kluczowe różnice między krupniokiem a kaszanką - dwoma tradycyjnymi polskimi wyrobami krwistymi. Dowiedz się, czym charakteryzują się te regionalne specjały i jak je rozpoznać.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
Odkryj tradycyjne składniki i sekrety przygotowania kaszanki - polskiego przysmaku wędliniarskiego. Poznaj idealne proporcje krwi wieprzowej i kaszy gryczanej, które decydują o wyjątkowym smaku tego klasycznego wyrobu.
Poznaj kluczowe różnice między krupniokiem a kaszanką - dwoma tradycyjnymi polskimi wyrobami krwistymi. Dowiedz się, czym charakteryzują się te regionalne specjały i jak je rozpoznać.