łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.
łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.