trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.
trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.