Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
średnie
75 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak Węgier z przepisem na langosza z gulaszem wołowym. Chrupiące placki ziemniaczane z aromatycznym, majerankowo-paprykowym gulaszem to doskonały pomysł na sycący posiłek pełen wyrazistych smaków.
łatwe
15 min.
2 os.
Soczyste kąski kurczaka w chrupiącej panierce z parmezanem i tymiankiem. Szybki przepis na aromatyczne, złociste kawałki mięsa, idealne jako przekąska lub danie główne. Prosta metoda przygotowania gwarantuje doskonały smak.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.