łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny karp faszerowany w galarecie - wykwintne danie świąteczne z delikatnym farszem z bułki, migdałów i rodzynek, podane w aromatycznej galarecie. Idealne na wyjątkowe okazje i wigilijny stół.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 maja, 2025
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny karp faszerowany w galarecie - wykwintne danie świąteczne z delikatnym farszem z bułki, migdałów i rodzynek, podane w aromatycznej galarecie. Idealne na wyjątkowe okazje i wigilijny stół.
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!