łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj sekret domowego salcesonu z głowizny według tradycyjnej receptury. Poznaj sprawdzone metody wyboru najlepszych składników i krok po kroku przygotuj wyśmienity wyrób mięsny w 2025 roku.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.
Odkryj sekret domowego salcesonu z głowizny według tradycyjnej receptury. Poznaj sprawdzone metody wyboru najlepszych składników i krok po kroku przygotuj wyśmienity wyrób mięsny w 2025 roku.