średnie
60 min.
4 os.
Soczyste, pikantne skrzydełka z papryką i czosnkiem pieczone w woreczku. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci każdego miłośnika ostrzejszych smaków. Idealne na imprezę lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste skrzydełka z kurczaka w pikantnym marynacie, pieczone do złota i podane z kremowym sosem z sera pleśniowego. Idealna przekąska na imprezę lub kolację, która zachwyci każdego miłośnika drobiu.
łatwe
45 min.
5 os.
Pikantne skrzydełka z grilla z sosem miodowo-czosnkowym. Proste w przygotowaniu, soczyste i piekielnie smaczne. Idealne na grilla, imprezę lub kolację. Sprawdzony przepis na ostry przysmak.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste skrzydełka kurczaka pieczone na aromatycznym ryżu z warzywami. Proste danie jednogarnkowe z przyprawami, idealne na rodzinny obiad. Łatwy przepis na pyszne skrzydełka na ryżu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 kwietnia, 2025
Odkryj sekret chrupiącego kurczaka karaage, japońskiej specjalności wywodzącej się z technik dynastii Tang. Poznaj historię, przygotowanie i kulturowe znaczenie tej wyjątkowej potrawy w 2025 roku.
średnie
60 min.
4 os.
Soczyste, pikantne skrzydełka z papryką i czosnkiem pieczone w woreczku. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci każdego miłośnika ostrzejszych smaków. Idealne na imprezę lub kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste skrzydełka z kurczaka w pikantnym marynacie, pieczone do złota i podane z kremowym sosem z sera pleśniowego. Idealna przekąska na imprezę lub kolację, która zachwyci każdego miłośnika drobiu.
łatwe
45 min.
5 os.
Pikantne skrzydełka z grilla z sosem miodowo-czosnkowym. Proste w przygotowaniu, soczyste i piekielnie smaczne. Idealne na grilla, imprezę lub kolację. Sprawdzony przepis na ostry przysmak.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste skrzydełka kurczaka pieczone na aromatycznym ryżu z warzywami. Proste danie jednogarnkowe z przyprawami, idealne na rodzinny obiad. Łatwy przepis na pyszne skrzydełka na ryżu.
Odkryj sekret chrupiącego kurczaka karaage, japońskiej specjalności wywodzącej się z technik dynastii Tang. Poznaj historię, przygotowanie i kulturowe znaczenie tej wyjątkowej potrawy w 2025 roku.