Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 maja, 2025
Odkryj autentyczne karminadle - tradycyjne śląskie kotlety mięsne o bogatej historii i wyjątkowym smaku. Poznaj oryginalny przepis na ten kultowy przysmak kuchni śląskiej, który zachwyca od pokoleń.