łatwe
30 min.
2 os.
Domowy Kapsalon - pyszne danie z chrupiącymi frytkami, soczystym mięsem z przyprawą gyros, topionym serem i świeżymi warzywami, polane kremowym sosem czosnkowym. Idealny pomysł na szybki obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.
łatwe
30 min.
2 os.
Domowy Kapsalon - pyszne danie z chrupiącymi frytkami, soczystym mięsem z przyprawą gyros, topionym serem i świeżymi warzywami, polane kremowym sosem czosnkowym. Idealny pomysł na szybki obiad!
Odkryj Kassler - wyśmienite danie kuchni niemieckiej z XIX wieku. Poznaj historię, tradycyjne metody peklowania i wędzenia wieprzowiny opracowane przez berlińskiego rzeźnika Johanna Casslera. Sprawdź, jak przygotować ten kulinarny przysmak.