trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.