łatwe
90 min.
8 os.
Pyszny tort kapuściany z mięsem mielonym i ryżem - tradycyjne danie warstwowe przygotowane w tortownicy. Idealne na rodzinne obiady i specjalne okazje. Proste składniki, efektowny rezultat!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
łatwe
90 min.
8 os.
Pyszny tort kapuściany z mięsem mielonym i ryżem - tradycyjne danie warstwowe przygotowane w tortownicy. Idealne na rodzinne obiady i specjalne okazje. Proste składniki, efektowny rezultat!
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.