średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.