łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste sznycle z indyka w kremowym sosie grzybowym z dodatkiem wina i sera. Delikatne mięso rozpływa się w ustach, a aromatyczny sos borowikowy nadaje potrawie wyjątkowego smaku. Idealny przepis na rodzinny obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj tradycyjne przepisy na jesiotra wigilijnego - szlachetną rybę, która od wieków zdobi polskie stoły świąteczne. Poznaj tajniki smażenia i pieczenia tej wykwintnej potrawy na Wigilię.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste sznycle z indyka w kremowym sosie grzybowym z dodatkiem wina i sera. Delikatne mięso rozpływa się w ustach, a aromatyczny sos borowikowy nadaje potrawie wyjątkowego smaku. Idealny przepis na rodzinny obiad lub kolację.
Odkryj tradycyjne przepisy na jesiotra wigilijnego - szlachetną rybę, która od wieków zdobi polskie stoły świąteczne. Poznaj tajniki smażenia i pieczenia tej wykwintnej potrawy na Wigilię.