łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka nadziewane brzoskwiniami, panierowane w płatkach i mące. Idealne danie obiadowe, które łączy słodycz owoców z delikatnym mięsem. Podawaj z frytkami lub pieczonymi ziemniakami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj tradycyjne przepisy na jesiotra wigilijnego - szlachetną rybę, która od wieków zdobi polskie stoły świąteczne. Poznaj tajniki smażenia i pieczenia tej wykwintnej potrawy na Wigilię.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka nadziewane brzoskwiniami, panierowane w płatkach i mące. Idealne danie obiadowe, które łączy słodycz owoców z delikatnym mięsem. Podawaj z frytkami lub pieczonymi ziemniakami.
Odkryj tradycyjne przepisy na jesiotra wigilijnego - szlachetną rybę, która od wieków zdobi polskie stoły świąteczne. Poznaj tajniki smażenia i pieczenia tej wykwintnej potrawy na Wigilię.