Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
łatwe
35 min.
4 os.
Domowe pieróg calzone z sosem bolognese - włoski przysmak w polskim wydaniu. Kruche ciasto wypełnione aromatycznym mięsnym farszem, idealne na rodzinną kolację. Szybkie i proste w przygotowaniu danie, które poprawi każdy nastrój.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj hutspot - tradycyjną holenderską potrawę z fascynującą historią sięgającą XVI wieku. Poznaj przepis na to symboliczne danie, które powstało podczas oblężenia Lejdy i stało się częścią kulinarnego dziedzictwa Holandii.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.