łatwe
30 min.
4 os.
Domowe, soczyste hamburgery z mielonego mięsa wołowego z dodatkiem Fixu Knorr. Szybki przepis na chrupiące burgery z serem, warzywami i aromatycznym sosem czosnkowym - smakują jak z amerykańskiej burgerowni!
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne domowe hamburgery z soczystym mięsem, serem, ogórkiem kiszonym i sałatą. Prosty przepis na idealne burgery z rozpuszczającym się serem i aromatycznym sosem czosnkowym. Szybkie i smaczne danie dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025
Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Domowe, soczyste hamburgery z mielonego mięsa wołowego z dodatkiem Fixu Knorr. Szybki przepis na chrupiące burgery z serem, warzywami i aromatycznym sosem czosnkowym - smakują jak z amerykańskiej burgerowni!
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne domowe hamburgery z soczystym mięsem, serem, ogórkiem kiszonym i sałatą. Prosty przepis na idealne burgery z rozpuszczającym się serem i aromatycznym sosem czosnkowym. Szybkie i smaczne danie dla całej rodziny.
Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.