Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Domowy hamburger z soczystą pomidorową salsą - soczyste mięso mielone z ogórkami i ketchupem, podane z aromatyczną salsą z pomidorów, cebuli i ziół na opieczonej bułce. Idealne na grilla!

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Domowe hamburgery z soczystym mięsem mielonym, ziołami prowansalskimi i dodatkami. Prosta alternatywa dla fast foodu, którą przygotujesz na grillu. Pyszne, soczyste i pełne smaku burgery prosto z Twojej kuchni.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Pyszna rolada z ciasta francuskiego z mięsem mielonym i grzybami - idealna zarówno na codzienny obiad jak i na przystawkę na specjalne okazje. Uniwersalne danie, które zachwyci każdego miłośnika domowej kuchni.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    medium

    średnie

    30 min.

    6 os.

    Odkryj sekret domowych hamburgerów, które zachwycą każdego! Soczyste kotlety z mięsa mielonego, wzbogacone cebulą i ogórkiem, podane z kremowym sosem serowym. Idealny przepis na rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi.

  • easy

    łatwe

    50 min.

    4 os.

    Soczysta rolada z kurczaka z suszonymi owocami, pistacjami i mięsem mielonym. Doskonała jako wędlina na kanapki lub danie obiadowe. Łatwa w przygotowaniu, pełna aromatycznych przypraw.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Soczysta rolada schabowa z farszem z kurczaka i szpinaku, doprawiona przyprawą Knorr i rozmarynem. Idealna zarówno na ciepło z ziemniakami, jak i na zimno z sosem chrzanowym.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 31 maja, 2025
    easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Pyszna rolada z kabaczka faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami. Prosty przepis na sycące danie obiadowe z aromatycznym sosem. Idealna propozycja na rodzinny obiad lub kolację.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025

    Odkryj tradycyjną roladę ziemniaczaną z jajkiem w nowoczesnym wydaniu. Poznaj historię tego polskiego przysmaku, jego ewolucję od wiejskich stołów do współczesnej kuchni oraz najlepsze przepisy na 2025 rok.