łatwe
60 min.
6 os.
Domowy gyros w picie z soczystym kurczakiem, świeżymi warzywami i aromatycznym sosem. Poznaj przepis na pyszne placki z mąki i czarnuszki, które przeniosą Cię w kulinarną podróż po smakach kuchni śródziemnomorskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Domowy gyros z kurczaka z sosem jogurtowo-miętowym, podany w chlebkach pita z warzywami. Szybki przepis na pyszne danie rodem z greckiej kuchni, które zaskakuje smakiem i jest łatwe w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i soczysty gyros z kurczaka zawinięty w tortillę. Aromatyczne mięso zamarynowane w przyprawie do gyrosa, podsmażone z papryką i cebulą, posypane serem. Idealna pikantna przekąska gotowa w kilka minut!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.
łatwe
60 min.
6 os.
Domowy gyros w picie z soczystym kurczakiem, świeżymi warzywami i aromatycznym sosem. Poznaj przepis na pyszne placki z mąki i czarnuszki, które przeniosą Cię w kulinarną podróż po smakach kuchni śródziemnomorskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Domowy gyros z kurczaka z sosem jogurtowo-miętowym, podany w chlebkach pita z warzywami. Szybki przepis na pyszne danie rodem z greckiej kuchni, które zaskakuje smakiem i jest łatwe w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
2 os.
Kremowe penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem pleśniowym. Szybki i pyszny przepis na makaron al dente w bogatym sosie śmietanowym, idealny na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i soczysty gyros z kurczaka zawinięty w tortillę. Aromatyczne mięso zamarynowane w przyprawie do gyrosa, podsmażone z papryką i cebulą, posypane serem. Idealna pikantna przekąska gotowa w kilka minut!
Odkryj fettuccine - tradycyjny włoski makaron w kształcie wstążek z regionu Lacjum. Poznaj historię, pochodzenie i kulinarne zastosowania tego klasycznego składnika włoskiej kuchni sięgającego XV wieku.